Naisten vaatteet netistä
 

Etusivu >  return

return

Kaikki myymme akileppanen.fi edustaja, toivon olet tyytyväinen laatuun laitteen takana
Jos et ole tyytyväinen jostain syystä me mielellään vastaan ??30 päivän kuluessa sinun palata.
Palauttaa on kulumaton, saat niiden tilaa ja alkuperäisessä pakkauksessa.

Luo RETURN
Osittainen pääsy tilauksen (jos tilaat vierailevana) tilauksesta seuranta, tai kirjautumalla (rekisteröityneet käyttäjät).
- Asiakkaat: Anna sähköpostiosoite ja tilausnumero käsiksi tilaushistoria
- Rekisteröityneet käyttäjät: Kirjaudu tilillesi. My Account osiossa tilaukseni, ja löytää joka sisältää esineitä (S), tilausnumero, haluat palauttaa
Valitse "Luo palautus" -linkkiä ja seuraa ohjeita loppuun sinun palata. Sinun täytyy valita, mitkä kohteet (S) paluu ja palaa syistä.
- Jos ilmoitettu "hanke on virheellinen," Ole hyvä ja teipattu tuotteen selkeästi mainittava vika.
Lataa, tulosta ja online ulkopuolelta palaat paketin pyyntö lisää uusia palautustarran.
- Jos unohdat tulostaa tarroja, tai jos olet menettänyt tarran, voit käyttää tilauksen (vaihe 1) alapuolella, klikkaa aikaisemmat vaatimuksensa paluusta paluulinkin

Huomaa: Jos palauttamalla tavara tarvitsee enemmän kuin yhden paketin, ainoa vaihtoehto on ensimmäinen kohde paketti lähetettiin edelleen. Kun olet suorittanut tämän palata, palaa vaiheeseen 2 ja toista prosessi saada enemmän vastineeksi etiketit jokaista pakettia.

Pakkaa RETURN

Voit käyttää laatikkoa tai pussi sait, tai mitä tahansa tavallista, merkitsemätöntä pahvilaatikot postittaa tuotto. Varmista, että kaikki vanhat tarrat, tarroja ja muut materiaalit on poistettu.
Turvallisesti suljettuja pakkauksia.
Vuodesta ulos online palauttaa paketin kanssa palautustarra harjoittaja.

Tämä tuote on asiakkaan vastuulla, kunnes ne saavuttavat meidän varasto, joten varmista, että ne ovat kunnolla pakattu, et voi saada vahingoittunut kuljetuksen. Suosittelemme, että saadakseen todistuksen postikulut.

Kun saat pois palauttamista tai ovat kyytiin, sallikaa 4-5 työpäivää, tulosi saavuttavat varastostamme.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluun.


Aikuisten naisten vaatteet linja

Tervetuloa akileppanen.fi kauppa verkossa! Löydät täältä uusimmat trendit ja järjestystä keskustelua, mikä osaltaan perus vaatteet ja tyylikäs juhlavaatteita. Löydät valikoima tekijän sisustus, sekä hedelmät, kenkiä, asusteita, huonekaluja, kodin koristeluun. Olemme tietyllä tavalla vaatii kehon maistuu aikuisen tai tehdä pahaa huomioon naisten. Putoamaisillaan nyt, ja tarjoaa laajan valikoiman aikuinen nainen-to nyt lähestymistapaa. Päivitetty sivusto ja aika esikoislahja suunnitelmistamme ja ostokokemuksen, ja pyrimme asiakkaille kaikille